Volledig scherm
Het masker van Dirk Kuyt. © Sjoerd Mossou

Stadion vol 'Kuytjes' bij Dirk Kuyt Testimonial

Dirk Kuyt zal niet de enige Dirk Kuyt zijn bij de Dirk Kuyt Testimonial op zondag 27 mei in de Kuip. Het masker zit bij het magazine Hand in Hand van de officiële supportersvereniging De Feijenoorder.

Arjen Robben, Robin van Persie, Wesley Sneijder, Steven Gerrard, Xabi Alonso: allemaal komen ze naar de Dirk Kuyt Testimonial, waarmee de loopbaan van de Katwijker definitief wordt afgesloten. Dirk Kuyt zelf is uiteraard ook van de partij en zal worden gesteund door een legioen van duizenden 'Kuytjes'. Met een masker kan iedereen zich voor een dag een echte Dirk Kuyt voelen. 

  1. Clasie: Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbalt dan wij

    Clasie: Het is duidelijk dat Ajax een stuk beter voetbalt dan wij

    Feyenoorder Jordy Clasie staarde zich na de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (3-0) niet blind op de ruime zege. ,,We zakten in de tweede helft veel te ver weg. Met een gelukkig doelpunt had PEC Zwolle nog op 2-1 kunnen komen en was het voor ons misschien nog wel moeilijk geworden. Dat mag ons niet gebeuren, daar moeten we nog hard aan werken’', zei de middenvelder, die met een fraai schot in de achttiende minuut de score opende.