PEC Zwolle-trainer Jaap Stam over toenadering Feyenoord: ,,Ik lees de geruchten ook, maar ik heb niet met Feyenoord gesproken. Of ik ervoor open sta? Ik ben ambitieus.”
Volledig scherm
PEC Zwolle-trainer Jaap Stam over toenadering Feyenoord: ,,Ik lees de geruchten ook, maar ik heb niet met Feyenoord gesproken. Of ik ervoor open sta? Ik ben ambitieus.” © BSR Agency

Stam: Of ik open sta voor Feyenoord? Ik ben ambitieus

Nieuwe trainer?Jaap Stam verkoopt Feyenoord op voorhand geen ‘nee'. Dat laat de trainer van PEC Zwolle, die naar eigen zeggen nog niet is benaderd om Giovanni van Bronckhorst in Rotterdam op te volgen, weten aan De Stentor.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.
 1. AC Milan krijgt gevoelige tik in titelstrijd van Atalanta
  Play

  AC Milan krijgt gevoelige tik in titel­strijd van Atalanta

 2. Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'
  Play

  Dumoulin last een break in: 'Werd langzaam ongelukkig'