Volledig scherm
John Stegeman. © ANP Pro Shots

Stegeman gaat volgende week met Heracles praten over toekomst

Met vier jaar Heracles Almelo is John Stegeman een van de langstzittende trainers bij een club in de eredivisie. De oefenmeester gaat volgende week met de clubleiding praten over de toekomst. Bij De Tafel van Kees sloot Stegeman vanochtend een nieuwe uitdaging niet uit.

,,We gaan praten om eens te kijken of het voor beide kanten nog aantrekkelijk is om een jaar of jaren met elkaar door te gaan. Ik ga er heel transparant in en ga praten met de club over hoe zij erover denken. We zullen zien wat er uiteindelijk uitkomt", zei Stegeman, wiens contract in Almelo aan het einde van dit seizoen afloopt.  

,,Ik vind dat je heel goed moet kijken naar de uitdagingen die er zijn. Ik zit nu al tien jaar bij Heracles, eerst zes jaar als assistent en inmiddels al vier jaar als hoofdtrainer. Uiteindelijk ben ik ook benieuwd waar mijn eigen plafond ligt als trainer." 

Hans Kraay jr. noemde Vitesse in de uitzending als mogelijke volgende stap, maar Stegeman hield zich op de vlakte. ,,Ik heb nu aan mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ik eerst het gesprek aan wil gaan met Heracles en aan de hand daarvan gaan we kijken. Of mijn zaakwaarnemer al is benaderd? Geen idee, haha. Er is misschien wel wat interesse, dat zou kunnen."