Mohamed Ihattaren.
Volledig scherm
Mohamed Ihattaren. © Getty Images

Stunt in de maak? Ajax en Mo Ihattaren in gesprek over transfer

Ajax gaat mogelijk aan de slag met Mo Ihattaren. De Amsterdammers zijn met Juventus in vergevorderde onderhandelingen over een huurdeal met een optie tot koop voor de 19-jarige linkspoot. De oud-PSV’er is met trainer Erik ten Hag in gesprek over een mogelijke overgang.

59 reacties

 • M. Kok

  4 maanden geleden
  Hou geen pleidooi voor hem. Maar bekijk wel beiden kanten in een kwestie / verhaal. Waar ondertussen het nodige over is gezegd. En geschreven.
 • M. Kok

  4 maanden geleden
  Lees net de reactie van dhr. van Seumeren. Zonder al het fijne ervan te weten. Komt het bij mij wel over. Of deze heer niet echt goed tegen zijn verlies kan. ( aanname ). Ik weet de beweegreden van Ihattaren niet. Maar wanneer dit zo is. Prima toch ! Ik ken Ihattaren net zo slecht / goed als de meeste mensen hem kennen. Maar gezien de verhalen en voorbeelden. Schat ik zo in.Heeft hij gekozen voor iets wat gevoelsmatig het beste bij hem past. De juiste keuze. Dat zal blijken. Geef het een kans.
 • Cees van der Horst

  4 maanden geleden
  Dit zijn jongens die pas op hun 30 ste tot conclussie komen wat zij hebben laten liggen in de voetballerij.
 • J. Linckens

  4 maanden geleden
  Tja, ook nu weer een feit dat talent niets te maken heeft met opvoeding. Ook de trainers, die hen op latere leeftijd onder hun hoede krijgen, worden daarmee geconfronteerd.
 • Sander de Koning

  4 maanden geleden
  Makelaars zijn ook schuldig hieraan,ze willen alleen maar veel geld verdienen en kijken te weinig naar de spelers.Een Fifa/uefa zou hier betere afspraken in moeten maken,zodat spelers beter begeleid worden als ze naar he buitenland gaan/willen.9 van de 10 die naar het buitenland gaan,komen op de http://bank.Je kunt ook langzaam (belachelijke miljonair) in eigen land worden dan snel in het buitenland,waar je aambeien krijgt van het zitten.