Cees van der Poel.
Volledig scherm
Cees van der Poel. © AD/Victor van Breukelen

Supermarktmanager aan het roer bij FC Dordrecht

Supermarktmanager Cees van der Poel, die een half jaar lang FC Dordrecht gaat leiden, wil de voetbalclub eindelijk winstgevend maken. Net zoals zijn drie Albert Heijns en twee slijterijen. Dat doel stelt hij in de periode dat hij interim-directeur is bij de enige Dordste profclub.

  1. Kaapverdië met Dordrecht-speler Fortes zet Portugal voor schut

    Kaapverdië met Dord­recht-spe­ler Fortes zet Portugal voor schut

    Portugal heeft dinsdag in eigen land een beschamende nederlaag moeten incasseren. De nummer zeven van de wereldranglijst boog in Estoril met 2-0 voor Kaapverdië, dat op de 38ste plaats staat. Odaïr Fortes en Gegé bezorgden het Afrikaanse land van de Portugese bondscoach Rui Aguas een verrassende overwinning. Portugal speelde het laatste half uur met tien man nadat André Pinto met rood van het veld was gestuurd.
  2. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.