Supportersvereniging PSV wil uitleg van Van Nistelrooij: ‘Er is iets waardoor Ruud is geraakt’

met videoDe supportersvereniging van PSV wil dat Ruud van Nistelrooij snel duidelijkheid geeft over zijn vertrek bij de club.

56 reacties

 • Jos Hoeben

  6 dagen geleden
  Als trouwe supporter en 35 jaar een seizoen plaats gehad wil ik toch wel even reageren. Ik heb Van Nistelrooy in levende lijve zien spelen en het is een van de beste spelers na Luc Nilis van PSV geweest. Maar wat hij afgelopen week gedaan heeft is in mijn ogen onvergefelijk geweest. Al heb je bij wijze van spreken slaande ruzie met de directie of spelers of trainersstaf doe je zo iets niet voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen niet. Alleen al voor de supporters doe je dat niet.
 • Ton van Ewijk

  1 week geleden
  Het is jammer dat ruud vertrekt ,ik had willen zien hoe het zou zijn als de voorronde champignons leage.
 • H. Grauw

  1 week geleden
  Oh ons psv is zo’n warme club. Jammer dat weer een kind van de club sneuvelt. Oppassen dat het geen trainerskerkhof wordt op de Herdgang
 • gerrit kalshoven

  1 week geleden
  Ik vind het doodzonde dat er met t opstappen van Ruud wéér een kind van de club verdwijnt. Cocu en van Bommel en nu Ruud, echte P.S.V. jongens. Deze kunnen/willen/mogen niets meer voor hun club betekenen. Ik zou graag zien dat spelers meer in de spiegel kijken en karakter tonen op het (trainings)veld. De spiegel waarin iedereen bij P.S.V. moet kijken. Vraag je af, telkens weer, " hoe kan ik clubbelang" voorop stellen? Kijk allen in de spiegel......deze liegt namelijk nooit!!
 • J.A. den Brinker

  1 week geleden
  Hier wordt de trainer aan de schandpaal genageld, maar volgens mij zijn de spelers verantwoordelijk om iedere week een prestatie neer te zetten voor het salaris dat ze verdienen. Zij zijn het dan ook die er voor gezorgd hebben dan de club het zo slecht doet. Een trainer kan niet meer dan zijn best doen en zijn het dus de spelers die 90 minuten aan de bak moeten.