Ten Hag: We zijn nog geen ingespeeld geheel

SamenvattingErik ten Hag was na de bloedeloze remise van Ajax in Nicoasia mild voor zijn ploeg. ,,We hebben gespeeld om een resultaat mee te nemen, maar het is duidelijk dat we nog geen ingespeeld geheel zijn. Het was te ongeduldig, te onrustig ook, en er was op een fase na de rust na geen diepgang. Hier moeten we  elke dag aan werken. En vooral rustig blijven in ons hoofd.”

Volledig scherm
Erik ten Hag. © BSR Agency

Het spel van Ajax baart Ten Hag nog geen zorgen. ,,Maar het moet wel beter”, zei hij voor de camera van Veroncia. ,,We begonnen goed maar daarna werd het onrustig. In de tweede helft ging het aanvankelijk weer beter, maar toen vielen we weer ver terug. Wij zijn nog niet ingespeeld. Maar dat is ook logisch. We moeten ons hoofd erbij houden. Dan komt het wel goed.”

Razvan Marin was misschien wel de slechtste speler van Ajax. Ten Hag besloot de Roemeen ook te wisselen. ,,Dit was niet het niveau wat we gewend zijn”, zei hij over de van Standard Luik overgekomen middenvelder. ,,Maar het is logisch dat hij moet wennen. Hij krijgt die kans ook. Hij zal leren en zichzelf verbeteren.”

  1. Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper
    Karakteristieken

    Van Hooijdonk opnieuw van grote waarde voor NAC, De Graafschap blijft koploper

    Maandagavond was Sydney van Hooijdonk met twee treffers tegen Jong AZ de gevierde man bij NAC. In het Rat Verlegh Stadion werd de zoon van Pierre van Hooijdonk beloond voor zijn goede optreden met een basisplaats tegen mede-degradant Excelsior. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie op de ranglijst draaide niet op het gehoopte spektakelstuk uit, maar wel op opnieuw een mooie wedstrijd voor de negentienjarige aanvaller. Het werd 2-1.

Live Voetbal

home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Heracles AlmeloHER
away logo