AS Roma ROM
1
EINDE
0
Feyenoord FEY
 • 32' Goal Nicolò Zaniolo

Teruglezen | Feyenoord-spelers treuren na finale, Karsdorp straalt na ‘gekke avond’ tegen oude club

Feyenoord is er in Tirana niet in geslaagd de eerste editie van de Conference League te winnen. De Rotterdammers gingen in de finale met 1-0 ten onder tegen AS Roma, dat de beker mee naar huis neemt. Lees hier alle ontwikkelingen terug.

77 reacties

 • Hans vd Akker

  3 maanden geleden
  Ik vind het een schande dat Feyenoord verloren heeft. A.S Roma maakte voor mij totaal geen indruk. Ik schat Olympique Marseille hoger in! Bijlow heeft de grote fout gemaakt om uit te lopen, had hij NOOIT!!! moeten doen. Het doelpunt is maar een intikkertje. Als hij in z'n goal was gestaan had hij hem gehad. Hij leert het nooit. Zit in zijn spel geslopen! hij loopt altijd te snel en te veel uit. Dat heb Feyenoord ook in het verleden punten gekost. Feyenoord was 2e helft een stuk beter.
 • M. .Kok

  3 maanden geleden
  @ Maria Yvonne Franssen. Wat een leuk verhaal. Mijn 2 broers waren voor ajax. Vergeet nooit leer de wedstrijd ajax- feyenoord in het Olympisch stadion. Feynoord won toen. Mijn beide broers waren toch een partij nijdig. @ Rinus Dijkgraaf. Ik dscht precies hetzelfde. En dan vooral mbt Til en Dessers. Ze hadden beter voor de wedstrijd over contractverlenging moeten praten. Nu speelt dat toch door hun hoofd. ( En ja. Dat is een aaname) 😀
 • Maria Yvonne Franssen

  3 maanden geleden
  @M.Kok Mijn oudste broer was al bezig met sportjournalistiek v.d. school midden 60ths. Wij woonden toen in Papendrecht. Hij sleepte mij overal mee naar toe voor interviews: Ove Kindval (thuis), Coen Moulijn (herenmodezaak), Willem v. Haneghem. Naar training Ajax Middenweg: hij sprak na een training Ajaxieden als P. Keizer, Sj. Swart, H. Groot én wij bezochten Johan Cruijf's moeder in het Betonnendorp! Johan zelf was toen afwezig. Voetbal is mij zo met de paplepel ingegeven dankzij mijn broer(s).
 • rinus Dijkgraaf

  3 maanden geleden
  rinus wat een aanfluitting Feyenoord onwaardig zij waren er niet bij met de hoofd!
 • JOHN MULDER

  3 maanden geleden
  John Mulder Ik lees hier een hoop reacties van mensen die geen fan zijn. Waarom kijk je dan? Reacties als derde rangs clubs?welke successen hebben Nederlandse teams de laatste jaren gehad in welke competitie dan ook?