PRO SHOTS
Volledig scherm
© PRO SHOTS

Teruglezen: Twente ook in beker hard onderuit

AZ speelt straks in april voor het tweede achtereenvolgende seizoen de bekerfinale. Vanavond werd FC Twente met ruime cijfers (4-0) opzij gezet met bij vlagen fraai aanvalsspel. Vorig seizoen verloor de ploeg in die finale nog van Vitesse maar als de ploeg in die eindstrijd de vorm van vanavond aan de dag legt kan het zich verheugen op een vrolijker einde.

Lees hier meer

 1. De stukadoor die profvoetballer werd en tonnen vergokte: ‘Ben weleens tien dagen op rij tienduizend euro verloren’
  PREMIUM

  De stukadoor die profvoet­bal­ler werd en tonnen vergokte: ‘Ben weleens tien dagen op rij tiendui­zend euro verloren’

  Hij is een ‘gewone Eindhovense jongen’, maar wel eentje met een opmerkelijk levensverhaal. Acht jaar geleden was Kevin van Veen (31) nog stukadoor, nu is hij een cultheld in Schotland en staat hij bovenaan lijstjes van meest doelpuntrijke Nederlanders in Europa. Achter die jongensdroom schuilt ook veel verdriet: de spits spreekt openhartig over ‘een hele zware periode.’
  Eindhoven
 2. Traditioneel relletje bij Frankrijk voor duel met Oranje: Antoine Griezmann voelt zich gepasseerd

  Traditio­neel relletje bij Frankrijk voor duel met Oranje: Antoine Griezmann voelt zich gepasseerd

  Na een traditioneel relletje beginnen de Franse voetballers vrijdag met een thuiswedstrijd tegen het Nederlands elftal aan een campagne die ze een derde Europese titel moet opleveren. Kylian Mbappé is de nieuwe aanvoerder van de nationale ploeg. Volgens veel Franse media valt dat bijzonder slecht bij Antoine Griezmann. De aanvaller van Atlético Madrid, al goed voor 117 interlands, zou lang hebben gedacht dat hij doelman Hugo Lloris mocht opvolgen.