Volledig scherm
Tete grijpt met een van pijn vertrokken gezicht naar zijn linkerbeen. © ANP

Tete valt uit met blessure op training Oranje

Finale Nations LeagueKenny Tete is vandaag uitgevallen op de training van het Nederlands elftal. De rechtsback ging naar de grond tijdens een partijspel en strompelde van het veld.

Tete oefende gisteren al aangepast omdat hij nog last had van een enkelblessure. De verdediger van Olympique Lyon voelde zich vanochtend voldoende fit om aan de groepstraining te beginnen.

Bondscoach Ronald Koeman moet morgenavond zijn selectie van 23 internationals voor de finaleronde van de Nations League bij de UEFA inleveren. Denzel Dumfries is zijn andere rechtsback in een voorlopige selectie van 28 spelers. Als Tete onvoldoende fit blijkt, dan zal Koeman een andere verdediger oproepen. Hans Hateboer lijkt dan een logische kandidaat.

Volledig scherm
© ANP
  1. Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Adam Maher besliste de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (3-0) zaterdag in de 82ste minuut met een fraai schot van afstand. Gevoelens van revanche had de middenvelder niet, zei hij in De Galgenwaard. ,,Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren, maar het is niet zo dat ik er extra op gebrand was. Ik heb daar hele mooie tijden meegemaakt en kampioenschappen beleefd", zei Maher. ,,Ik ben weggegaan in een mindere periode, maar dat is ook voetbal.”