Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Ricky van Wolfswinkel was één van de drijvende krachten van Vitesse in seizoen 2016/2017. Met de bekerwinst als hoogtepunt. De spits scoorde twee keer in de finale tegen AZ. © Pim Ras Fotografie

Theo Janssen over Van Wolfswinkel: ‘Mooi voor FC Twente, maar ik had hem liever bij Vitesse gezien’

Theo Janssen is enthousiast over de terugkeer van Ricky van Wolfswinkel in de eredivisie. Al had hij liever gehad dat de spits voor Vitesse had gekozen en niet voor FC Twente. „Ik stuur Jan Streuer een appje dat hij het goed heeft gedaan.”

  1. Feyenoord geeft nog één knipoog naar Berghuis: rugnummer vergeven via WhatsApp

    Feyenoord geeft nog één knipoog naar Berghuis: rugnummer vergeven via WhatsApp

    Een dag nadat de pikante transfer van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax officieel bekend werd gemaakt, heeft de Rotterdamse club zijn rugnummer 10 weggegeven. Op de social media van de club wordt nog één laatste knipoog gedaan naar de buitenspeler die vertrekt naar de grote rivaal. Via een video op de social media-kanalen van Feyenoord is te zien dat Orkun Kökçü in de groepsapp bekend maakt de nieuwe nummer 10 te zijn.