Tientallen hooligans vast die wilden vechten in Berlijn, ruim 50 van Feyenoord

VideoDe politie in Berlijn heeft woensdagavond maar liefst 71 Duitse en Nederlandse hooligans onderschept met gevechtsmateriaal. De 70 mannen en één vrouw zijn gearresteerd.

67 reacties

 • folkers

  3 maanden geleden
  Dhr Dijkstra, ik ben het geheel met u eens. Ik denk dat er weer kansen liggen voor John de Mol. Lekker op vrijdag voor de buis laat het maar gebeuren. De geschiedenis herhaald zich. Ps geen beroep doen op de zorg natuurlijk gewoon een soort Romijns EHBO post in het voetbal Colosseum.
 • Dhr. Dijkstra

  3 maanden geleden
  Tijd om oa het Colloseum weer op te knappen, hebben we een arena waar ze het uitkunnen vechten, kaartjes verkoop erbij en we hebben weer iets voor de entertainmentindustrie Kunnen ze elkaar daar de koppen in slaan in plaats van hele steden te vernielen en capitale kosten te maken voor ME en politie inzet.
 • Roy Alphenaar

  3 maanden geleden
  Veel ontken wappies.Ja maar en het zijn geen echte fans.Als je daar bent als voetbalfans vertegenwoordig je een club punt.En nog opmerking de politie werkt als een rode lap op een stier.
 • Ans Vreugdenhil

  3 maanden geleden
  Voor Robert Seip De Duitse politie had zich op het ergste voorbereid, maar qua calamiteiten bleef het gisteren over het algemeen rustig rond de Champions League-wedstrijd tussen Borussia
 • Anne-Marie Reijnders

  3 maanden geleden
  Bericht staat de hele dag al op AD. Het is iets van gisteravond. Over vandaag hoor je niks. Waarom? Omdat er niks gebeurt. Schrijf dat dan ook eens op.
 1. Hoe kleine tips Wim Jansen huidige trainers inspireren: ‘Wim leerde me om altijd op je voorvoeten te staan’
  PREMIUM
  Kijk op Voetbal

  Hoe kleine tips Wim Jansen huidige trainers inspireren: ‘Wim leerde me om altijd op je voorvoeten te staan’

  Maarten Wijffels verkeert als jeugdspeler en journalist al bijna een leven lang in het Nederlandse profvoetbal. In Kijk op voetbal signaleert hij de laatste trends, ontwikkelingen en andere opmerkelijke zaken op de velden van wereldsport nummer 1. Vandaag: het overlijden van Wim Jansen en wat hij betekent voor de huidige trainers. ,,Wim leerde me: sneller handelen is geen kwestie van sneller spelen, maar van eerder kijken.‘’