Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras Fotografie

Toen zijn vrouw werd uitgekafferd op de tribune wist Frank de Boer genoeg

EindejaarsserieOranje deed in 2021 eindelijk weer eens mee aan een groot toernooi, voor het eerst in liefst zeven jaar. Maar het EK werd een mislukking. De afgang onder Frank de Boer bood wijze lessen, waarmee het Nederlands elftal onder Louis van Gaal inmiddels zijn voordeel doet. Een reconstructie.

 1. Ajax kampioen, Luuk de Jong topscorer en Schreuder wordt ontslagen: dit voorspelden jullie voor dit eredivisieseizoen

  Ajax kampioen, Luuk de Jong topscorer en Schreuder wordt ontslagen: dit voorspel­den jullie voor dit eredivisie­sei­zoen

  Feyenoord werd kampioen van Nederland, Xavi Simons en Anastasios Douvikas kroonden zich tot topscorer en David Hancko werd verkozen tot beste speler van het seizoen. Na de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie zit het Nederlandse voetbalseizoen er definitief op. Tijd om terug te kijken op jullie voorspellingen van dit seizoen. Sprak de glazen bol van onze lezers de waarheid of bleek dit seizoen wel héél verrassend in zijn verloop?
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.