Pim Ras Fotografie
Volledig scherm
PREMIUM
© Pim Ras Fotografie

Transfer Berghuis leidt bij Feyenoord- én Ajax-aanhang tot emoties: ‘Hij heeft jarenlang clubliefde geacteerd’

De overgang van Steven Berghuis van Feyenoord naar Ajax, die vandaag definitief werd, leidt tot een stortvloed aan reacties in zowel Rotterdam als Amsterdam. Supportersverenigingen van beide clubs doen daarom een dringend beroep op hun achterban. ,,Laat de reacties alsjeblieft binnen het betamelijke blijven.”

68 reacties

 • Dirk Jan Kijker

  2 jaar geleden
  Wat een ongelofelijk domme mensen zijn er toch. Waarom zou een speler niet naar een club met veel meer mogelijkheden mogen gaan? Emoties zijn onbegrijpelijk, het is helaas de enige klasse speler bij F.noord, maar toch geen icoon die er 20 jaar heeft doorgebracht? Gun die jongen een mooi vervolg i.p.v. te janken.
 • René Hansen

  2 jaar geleden
  Zouden jullie niet beter kunnen stoppen met de berichtgeving rond Berghuis. Jullie melken het ongelofelijk uit. Misschien nu verder met ander sportnieuws of eis er niets anders?
 • van Meerbeek

  2 jaar geleden
  Bij de eerste signalen van zijn overstap heb ik als onpartijdig voetballiefhebber mijn relaties laten weten dat als een overstap gaat maken, hij volgens mij dan ook permanent achterom moet lopen kijken. Natuurlijk is zoiets niet normaal, maar wij leven in een tijd dat je dat soort zaken kan verwachten en zeker als je zoiets min of meer zelf heb opgeroepen. Laten we als voetballiefhebber hopen dat het allemaal mee gaat vallen en dat we waar iemand ook gaat of loopt te voetballen we genieten .
 • A De Vreeze

  2 jaar geleden
  Gelukkig bestaan er nog voorbeelden van clubliefde, daarnaast is spelen voor een voetbalclub meer dan werken voor een baas. Hoewel als je als directie of management voor een bedrijf werkt ook verantwoordelijkheid hebt naar het hardwerkende personeel en de betalende klanten, die maken jou inkomen mogelijk. Als voetballer van Feyenoord heb je naar de supporters toe ook deze verantwoordelijkheid. Kinderen die trots een shirtje voor 89€ kopen hebben nu het nakijken, volwassenen verliezen hun trots..
 • lou simons

  2 jaar geleden
  Hij is totaal geen ajax voetballer, dan vind ik 5 miljoen erg veel voor een 30 jarige bankzitter.