Guus Til in het shirt van Feyenoord
Volledig scherm
Guus Til in het shirt van Feyenoord © ANP

Transfer van Guus Til naar PSV aanstaande na medische keuring

Guus Til staat op het punt om PSV te versterken. De 24-jarige middenvelder onderging zondagmorgen in de vroegte al een medische keuring in Eindhoven en is gezien in het gebouw van TopSupport. Eerder deze week was dat gebouw nog in het nieuws omdat James Rodriguez er zou zijn gezien, maar dat bleek niet waar. 

21 reacties

 • Dre Haas

  1 maand geleden
  Jongens en meisjes niet klagen, jullie weten allemaal dat we in een maatschappij leven waar het allemaal om geld draait niet om principes. Blijkbaar genieten jullie er allemaal van als jullie clubje gigantisch veel geld uit geeft voor een ballentrappertje. En dat geld komt via sponsoring van de gewone consument die te veel voor zijn/haar boodschappen moet betalen omdat daar een prijsverhoging in zit voor sponsoring. Bedankt allemaal.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Ten eerste een sportieve verbetering , ten tweede een financiële Feyenoord supporters moeten echt eens leren accepteren dat spelers maar passanten zijn die als ze zich kunnen verbeteren gewoon vertrekken en echt niet in een rood witte pyjama slapen of een traan in hun oog krijgen als ze hand in hand kameraden horen
 • G. Van Westreenen

  1 maand geleden
  Omdat de P van Philips in het logo staat denken ze bij PSV de sancties tegen Rusland te kunnen omzeilen, de voetbal jungle staat nergens voor, SCHOFTERIG met vette hoofdletters.
 • Rijn van Dijk

  1 maand geleden
  Sancties tegen Rusland omzeilen om een speler binnen te halen is walgelijk, zowel van de club als de speler. Maar ja zo zit de voetbalwereld in elkaar, desnoods gaan ze over lijken.
 • Matthijs Kooij

  1 maand geleden
  Er mogen toch geen euro's naar Rusland. Of geld het alleen voor roebels.