Uitblinker Berghuis geniet intens bij Ajax: ‘Wat een mooie avond’

VIDEOMet een doelpunt en een assist op een treffer van Sébastien Haller had Steven Berghuis een groot aandeel in de zege van Ajax op Besiktas (2-0). ,,Ik heb intens genoten”, glunderde hij vlak na de tweede groepswedstrijd van de Champions League. ,,Ik ben naar Ajax gekomen om op dit podium te acteren. Wat een mooie avond.”

9 reacties

 • Sjakie Wolfs

  1 jaar geleden
  @Rick van Dijk,wat een kinderachtig gedrag zeg.Bij Feyenoord loopt het nu toch ook lekker,dus jullie missen hem niet eens.Berghuis heeft jullie heel veel doelpunten bezorgd,dus hou op met dat calimerogedrag.Wanneer jij 2 keer meer kan verdienen bij een andere baas ben jij toch ook weg??
 • j klaassen

  1 jaar geleden
  @ dick van dijk. Misschien moeten supporters van feyenoord eens ophouden met dat calimero gedrag. waarom zou die jongen niet kunnen spelen in de kuip. Wat heeft ie gedaan, feyenoorders vermoord of zo. Hij kan zich sportief verbeteren, wat is het probleem eigenlijk.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ben al tig jaren Feyenoordsupporter maar realistisch genoeg om te zien dat Ajax veel verder is dan Feyenoord. Over een wedstrijd kunnen wij nog wel eens winnen maar struktureel is Ajax de maatstaf. Dat Ajax te goed is voor Nederland kan nu zo zijn maar de rest van de clubs in Nederland dient zich te verbeteren om op dat niveau aan te haken. Berghuis heeft groot gelijk dat hij op zijn 29 e nog een paar jaar op het hoogste niveau wil presteren. Het is hem van harte gegund. Ruud Vork montfoort
 • Kees Heemskerk

  1 jaar geleden
  Als ras Feyenoorder gun ik het hem wel maar ben ook blij dat het bij Feyenoord ook goed gaat zonder hem succes berghuis
 • Max retel

  1 jaar geleden
  ja Berghuis speelde zeker goed . maar daar een tegen vond ik Antony wel heel wat minder dan wat hij de laatste wekken liet zien . kom niet echt langs zijn tegen stander vond ik . de rest spelen wel ok vond ik . en Berghuis altijd op stellen een goede speler stukken beter dan A. Klaasen ... dus voor mij staat Berghuis voor Klaasen . grt van een neutrale kijker