Volledig scherm
Peter Uneken. © BSR Agency

Uneken nieuwe coach Jong PSV

Peter Uneken volgt vanaf volgend seizoen Dennis Haar op als coach van Jong PSV. Hij tekent een contract tot medio 2021. 

Haar vertrekt na dit seizoen naar FC Utrecht, om daar assistent bij het eerste elftal te worden. Uneken krijgt de hoofdverantwoordelijkheid over Jong PSV, nadat hij vorig jaar de cursus ‘Coach betaald voetbal’ afrondde. Hij werkt sinds 2014 bij de jeugdopleiding van PSV en was daarvoor al actief in de jeugdopleidingen van NEC/Top Oss en FC Den Bosch.

Uneken heeft een verleden als speler en kwam tot meer dan 400 wedstrijden in het betaald voetbal. Die speelde hij in dienst van FC Emmen, FC Den Bosch en Helmond Sport.

Twan Scheepers blijft assistent en heeft zijn contract verlengd tot medio 2023. Ook van de overige beloftenelftallen van PSV zijn de trainers bekend gemaakt: Ruud van Nistelrooij en André Ooijer gaan respectievelijk aan de slag als hoofdcoach en assistent-coach van PSV onder 19, Adil Ramzi wordt de nieuwe coach van PSV onder 17. 

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”