Volledig scherm
Mark van Bommel © EPA

Van Bommel: PSV wil alleen Ramselaar verkopen

Mark van Bommel gaf donderdag tijdens het persgesprek in het trainingskamp van Doha aan dat er bij PSV deze winter in principe geen spelers meer bijkomen. Daarnaast wil PSV geen spelers verkopen. Alleen voor Bart Ramselaar wordt een uitzondering gemaakt. Hij mag bij een goed bod weg. 

Van Bommel is tevreden over de omstandigheden in Qatar en kijkt met vertrouwen uit naar de tweede seizoenshelft. ,,FC Emmen is nu de belangrijkste wedstrijd”, zei hij in reactie op de vraag wat hij nu het belangrijkste duel vindt. PSV reist volgende week zondag voor het eerst in de historie naar Drenthe en hervat daar de competitie. 

Bij PSV vertrok eerder deze winterstop centrale verdediger Nicolas Isimat-Mirin. Hij wordt niet vervangen. Van Bommel vindt dat er binnen de selectie voldoende te schuiven is en heeft met Trent Sainsbury en Armando Obispo vervangers voor de basisspelers Nick Viergever en Daniel Schwaab. 

  1. Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg
    Video

    Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg

    Rafael van der Vaart (36) speelde vanmiddag zijn afscheidswedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg, de thuishaven van zijn oude club HSV. Samen met oude voetbalvrienden als Arjen Robben, Robin van Persie, Dirk Kuyt, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy, John Heitinga, Andy van der Meyde, Ronald de Boer, Mark van Bommel, Marc Overmars, Jari Litmanen en Edwin van der Sar zorgde hij voor een mooie middag. Rafael van der Vaart scoorde net als Robben en Van Nistelrooy twee keer, maar zijn zoontje Damian (13) maakte kort voor tijd de winnende 7-6.