Volledig scherm
De teleurstelling is van het gezicht af te lezen van Mark van Bommel. © ANP Pro Shots

Van Bommel: Verloren op basis van inzet

Mark van Bommel verloor vanmiddag voor het eerst sinds hij trainer is van PSV een eredivisieduel. De oud-international was niet te spreken over de manier waarop zijn ploeg tegen Feyenoord (2-1) ten onder ging.

,,We hebben niet verloren op basis van voetbal, maar op basis van inzet. Dingen die we vooraf hadden afgesproken, kwamen we niet na”, stelde hij voor de camera van Fox Sports. Volgens Van Bommel kreeg Feyenoord daardoor het gevoel dat er wat te halen viel. ,,En op het moment dat we beter in de wedstrijd komen, valt de 2-0. Daarna zijn we niet meer in de problemen gekomen.” 

Na rust lag het initiatief bij de Eindhovenaren. Van Bommel kreeg daardoor het geloof in een goed resultaat terug. ,,We hadden eigenlijk gelijk moeten maken. Doe je dat, dan kun je hier nog winnen ook.''

  1. Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Adam Maher besliste de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (3-0) zaterdag in de 82ste minuut met een fraai schot van afstand. Gevoelens van revanche had de middenvelder niet, zei hij in De Galgenwaard. ,,Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren, maar het is niet zo dat ik er extra op gebrand was. Ik heb daar hele mooie tijden meegemaakt en kampioenschappen beleefd", zei Maher. ,,Ik ben weggegaan in een mindere periode, maar dat is ook voetbal.”