Volledig scherm
PREMIUM
Giovanni van Bronckhorst. © Toin Damen

Van Bronckhorst: Ik ga altijd door de voordeur en mét opgeheven hoofd

InterviewEen invloedrijk deel binnen Feyenoord vindt een contractverlenging voor Giovanni van Bronckhorst geen goed idee. De 43-jarige trainer reageerde gisteren in Marbella op dat onderwerp.

Door Mikos Gouka

Je bent de afgelopen dagen een veelbesproken trainer. Wat doet dat met je?
,,Laat ik het zo zeggen: ik kan er niet aan wennen. Ik kan er best mee omgaan, het is eerder lastig voor mijn omgeving. Deze keer is het wel heel veel, vind ik.’’

Ook jij wist dat er ooit een moment zou komen dat er mensen, die vinden dat de trainer niet meer verder moet gaan, zouden opstaan.
,,Daar krijg je mee te maken, dat klopt. Daar kan ik ook mee omgaan.’’

  1. Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg
    Video

    Van der Vaart, vrienden en zoontje Damian vermaken publiek in Hamburg

    Rafael van der Vaart (36) speelde vanmiddag zijn afscheidswedstrijd in het Volksparkstadion in Hamburg, de thuishaven van zijn oude club HSV. Samen met oude voetbalvrienden als Arjen Robben, Robin van Persie, Dirk Kuyt, Patrick Kluivert, Ruud van Nistelrooy, John Heitinga, Andy van der Meyde, Ronald de Boer, Mark van Bommel, Marc Overmars, Jari Litmanen en Edwin van der Sar zorgde hij voor een mooie middag. Rafael van der Vaart scoorde net als Robben en Van Nistelrooy twee keer, maar zijn zoontje Damian (13) maakte kort voor tijd de winnende 7-6.