Van de Beek is tevreden: ‘We hebben het goed gedaan’

Donny van de Beek is tevreden over het spel van Ajax tegen Juventus. De middenvelder had een belangrijk aandeel in het gelijkspel tegen de koploper van de Serie A en kijkt tevreden terug op de wedstrijd. ,,We hebben een goede wedstrijd gespeeld en er veel energie ingelegd.”

Volledig scherm
Donny van de Beek in actie. © BSR Agency

Van de Beek vond dat Ajax goed stond, maar baalt dat net voor rust de 0-1 viel. ,,Het is lastig om kansen te creëren, dat zag je vanavond wel", vervolgt Van de Beek. ,,Ze stonden als een blok achterin. Het is zonde dat je net voor rust een goal weggeeft. Na rust hebben wij ons goed herpakt en mogen we al met al tevreden zijn over het spel.”

Na rust kwam Ajax fel uit de startblokken en resulteerde dat direct in de gelijkmaker van David Neres. ,,Na rust gaven we heel veel druk. Het is jammer dat die tweede goal wegens buitenspel werd afgekeurd, maar het was wel een goede fase van ons. Verdedigend stonden we goed. Juventus heeft niet veel kansen gehad, dus wij hebben het goed gedaan. Het is alleen jammer van die goal net voor rust, hij mag nooit zo vrij inkoppen", baalt Van de Beek nog na.

Toch is de middenvelder tevreden met 1-1 als resultaat. ,,Ik denk dat we het goed hebben gedaan.” 

Volledig scherm
Van de Beek juicht na de 1-1 van David Neres. © BSR Agency