Volledig scherm
© ANP Pro Shots

Van den Brom op weg naar Vitesse

Vitesse rekent op de komst van John van den Brom. De trainer heeft een goed gesprek gehad met clubeigenaar Merab Jordania die de Arnhemse clubicoon los gaat weken bij ADO Den Haag. Van den Brom heeft nog een contract voor één jaar bij de Haagse club.

Dat valt vandaag te lezen in het AD.

John van den Brom (44) stond al fier bovenaan het verlanglijstje van Vitesse om trainer Albert Ferrer op te volgen. Clubeigenaar Merab Jordania heeft deze week uitgebreid gesproken met de clubicoon die bij Vitesse Stanley Menzo als assistent zal krijgen. Het contract van de voormalige doelman loopt in Arnhem nog een jaar door en zal worden gerespecteerd. 

Van den Brom, die nooit onder stoelen of banken heeft gestoken graag trainer te willen zijn van zijn oude liefde Vitesse, ligt nog één jaar vast bij ADO Den Haag. De Hagenaars willen zijn contract dolgraag openbreken en met twee jaar verlengen, maar zullen nu kort voor de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen zonder trainer komen te zitten. De kans is groot dat de eerste training van ADO Den Haag komende maandag al zonder Van den Brom wordt afgewerkt. 

Officieel heeft de oefenmeester nog vakantie. De Amersfoorter was vorige week nog met zijn gezin in Mexico en ging vervolgens deze week met vriend en zaakwaarnemer Louis Laros op doorreis naar Marbella in Spanje. Ondertussen sprak Van den Brom met Vitesses grote man, Jordania, die tot ieders verwachting eerder deze week de Spanjaard Ferrer uit Arnhem liet vertrekken.

Lees meer in het AD van vandaag.