Volledig scherm
Rens van Eijden (links). © pro shots

Van Eijden sluit aan bij selectie NEC

Rens van Eijden hervat maandag de trainingen bij NEC. De verdediger uit Oss sluit weer aan bij de spelersgroep van de Nijmeegse eredivisionist nu zijn transfer naar Dinamo Moskou is afgeketst.

Van Eijden (27) zag de overgang naar Rusland afgelopen week mislukken. Na vijf weken van onderhandelen en een aanhoudende reeks van 'aanvullende eisen' van Dinamo trok de verdediger de stekker uit het avontuur in de Premjer Liga. Daarmee keert hij automatisch terug als selectiespeler bij NEC. Zijn contract loopt aan het einde van deze competitie af.

Van Eijden zal bij zijn terugkeer de concurrentie moeten aangaan met Dario Dumic. De Deen is door NEC in het winterse transferwindow aangetrokken (op huurbasis van Bröndby IF) en heeft de afgelopen wedstrijden in het centrum van de verdediging gespeeld.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Van Bronckhorst: Andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan

    Van Bronck­horst: Andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan

    Giovanni van Bronckhorst denkt dat zijn spelers de klap van de nederlaag bij PEC Zwolle voldoende hebben verwerkt om morgen van Fortuna Sittard te kunnen winnen in het bekertoernooi. ,,Het was een tik om zo te beginnen na de winterstop’’, zegt Van Bronckhorst. ,,We zijn goed met het verlies omgegaan in die zin dat we het goed hebben kunnen analyseren. Morgen moeten we er staan. Met andere spelers? We moeten vooral anders op het veld staan.’’