Corbis via Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Corbis via Getty Images

Van Gaal hakt Oranje-knoop snel door, kans op ‘ja’ lijkt groot

AchtergrondDonderdag een week geleden spraken de KNVB en Louis van Gaal elkaar in Portugal. De partijen gingen met een positief gevoel uiteen, maar ook met huiswerk. Van Gaal beslist waarschijnlijk vandaag of morgen of hij bondscoach wordt. De kans op witte rook lijkt groot.

20 reacties

 • Twan Hout

  3 maanden geleden
  Mooi ik zou zeggen laat ze maar lekker zweten, en kennis nemen wie deze trainer is. Louis alleen kan dat, dat ze mager aan een dikke overwinning werken En dan gaat hij weer juigen
 • Jaap Bakels

  3 maanden geleden
  Louis gewoon doen!
 • L de Vries

  3 maanden geleden
  Ik verwacht eigenlijk dat vGaal vBronckhorst erbij zal halen en zeker niet Seedorf. vGaal is op dit moment de best beschikbare keuze. Heeft overwicht bij spelers, kent ze, heeft successen gehaald met diverse soorten groepen en nogmaals, is nu meteen beschikbaar. Kan de knvb 1,5 jr zoeken naar zijn opvolger en dan tenminste een goede keuze maken. Want De Boer liet wel zien dat de coach van Oranje belangerijk is voor het spel dat de heren op de mat leggen.
 • Anoniem

  3 maanden geleden
  Hoezo over het paard getilde spelers in het Nederlands elftal. Buiten de flamboyante Depay om zijn het allemaal prima jongens die alles over hebben voor oranje. De Vrij- Wijnaldum - fr de Jong etc. Allemaal ideale schoonzonen dus stop met deze spelers af te zeiken omdat het resultaat tegen is gevallen Ruud Vork Montfoort
 • Hilbert Hoogenberg

  3 maanden geleden
  Spelers maken de trainer,ik zie van Gaal vv..Emmen.. of pec Zwolle ook geen lands kampioen maken..en als van Gaal deze goeie lichting niet tot zijn beschikking had,was hij er nooit aan begonnen...mensen denken nog steeds dat een trainer belangrijk is...van Gaal polst niet voor niks hoe de spelers over hem denken...en geloof me dat is niet best..