Volledig scherm
Marko Vejinovic © Angelo Blankespoor

Vejinovic tekent voor vier jaar bij AZ

Na een jaar van blessureleed heeft Marko Vejinovic toch een contract verdiend bij AZ Alkmaar. De middenvelder tekent voor vier jaar. 

Ongeveer een jaar geleden werd Vejinovic verhuurd door Feyenoord aan AZ. Na zeven duels was het al einde seizoen door een zware knieblessure. Hij zit nog steeds in het revalidatieproces.

De middenvelder speelde in het kampioensjaar 2008-2009 ook al bij AZ, daarnaast doorliep hij de jeugdopleiding in Alkmaar. 

,,Ik ben hier heel blij mee", zegt Vejinovic. ,,AZ is een fantastische club waar ik het afgelopen seizoen ontzettend naar mijn zin heb gehad. We passen denk ik heel goed bij elkaar, zowel qua speelstijl als de mentaliteit.''

  1. Scheidsrechtersbaas Van Egmond: Heerenveen had een penalty moeten krijgen

    Scheids­rech­ters­baas Van Egmond: Heerenveen had een penalty moeten krijgen

    Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond vindt dat Serdar Gözübüyük een strafschop had moeten geven aan sc Heerenveen, maar de scheidsrechter zelf blijft bij zijn beslissing. ,,Ik vond het te licht’', zei Gözübüyük bij FOX Sports over de botsing tussen doelman Kostas Lamprou van Ajax en de Friese spits Sam Lammers. ,,Hij raakte ‘m, er was contact. Maar Lammers kon niet meer bij de bal. Daarom kan ik er mee leven dat ik geen strafschop gaf.’'