Volledig scherm
Goran Bunjevcevic in 2006 als speler van ADO. © pro shots

Voormalig ADO-speler Bunjevcevic (45) overleden

Voormalig ADO Den Haag-speler Goran Bunjevcevic is op 45-jarige leeftijd overleden. 

Dat maakte zijn oud-club Rode Ster Belgrado bekend. Bunjevcevic werd vorige maand getroffen door een aneurysma, een verwijding van de slagader.

Bunjevcevic, een 16-voudig international voor Joegoslavië, speelde in de nadagen van zijn carrière een jaar in Den Haag. Na de degradatie van de club in 2007 beëindigde hij zijn loopbaan als speler. Bunjevcevic was de afgelopen jaren bestuurslid bij de Servische voetbalbond.

Bunjevcevic speelde behalve voor Rode Ster en ADO vijf jaar bij Tottenham Hotspur. Die club staat via Twitter stil bij zijn overlijden. ,,We zijn diep bedroefd door het nieuws dat onze voormalig speler Goran Bunjevčević is overleden. iedereen bij de club is in gedachten bij zijn vrienden en familie in deze extreem zware tijd."

  1. Van Bommel kritisch op Lozano
    Na remise in Heerenveen

    Van Bommel kritisch op Lozano

    Hirving Lozano is vaak belangrijk voor PSV, maar de laatste twee weken presteert de Mexicaanse aanvaller in de ogen van Mark van Bommel niet naar behoren. De trainer haalde Lozano tegen FC Utrecht (2-2) in de 69ste minuut naar de kant. Tegen Heerenveen (ook 2-2) hoefde de buitenspeler na rust helemaal niet meer terug te komen op het veld. ,,Hij deed niet de dingen die we van hem vroegen’', legde Van Bommel na het duel in Friesland uit aan FOX Sports.