Volledig scherm
Goran Bunjevcevic in 2006 als speler van ADO. © pro shots

Voormalig ADO-speler Bunjevcevic (45) overleden

Voormalig ADO Den Haag-speler Goran Bunjevcevic is op 45-jarige leeftijd overleden. 

Dat maakte zijn oud-club Rode Ster Belgrado bekend. Bunjevcevic werd vorige maand getroffen door een aneurysma, een verwijding van de slagader.

Bunjevcevic, een 16-voudig international voor Joegoslavië, speelde in de nadagen van zijn carrière een jaar in Den Haag. Na de degradatie van de club in 2007 beëindigde hij zijn loopbaan als speler. Bunjevcevic was de afgelopen jaren bestuurslid bij de Servische voetbalbond.

Bunjevcevic speelde behalve voor Rode Ster en ADO vijf jaar bij Tottenham Hotspur. Die club staat via Twitter stil bij zijn overlijden. ,,We zijn diep bedroefd door het nieuws dat onze voormalig speler Goran Bunjevčević is overleden. iedereen bij de club is in gedachten bij zijn vrienden en familie in deze extreem zware tijd."

  1. ‘Duizenden’ doodsbedreigingen voor Babel na interesse van ‘Gala’
    'Nog geen deal'

    ‘Duizenden’ doodsbe­drei­gin­gen voor Babel na interesse van ‘Gala’

    Ryan Babel wacht nog op definitieve duidelijkheid over zijn club voor volgend seizoen. De Oranje-aanvaller bevestigde bij de training van Oranje in Zeist dat Galatasaray vergaande interesse heeft. ,,Zij hebben de beste papieren, maar er wordt gesproken met meer teams. Het zou niet de eerste keer zijn in voetbal en ook in mijn eigen carrière dat dingen anders lopen dan gedacht, dus ik wacht het nog even af allemaal.”