Voormalig Feyenoord-verdediger Christian Gyan (43) overleden

VideoChristian Gyan is op 43-jarige leeftijd overleden. De Ghanees speelde van 1997 tot 2007 voor Feyenoord, waarmee hij in 1999 landskampioen werd en in 2002 de UEFA Cup won. Gyan had al enige tijd kanker en kende na zijn carrière veel financiële problemen omdat hij bijna al zijn geld had weggegeven. 

65 reacties

 • glenn kenswil

  6 maanden geleden
  Is niet eerlijk... hij was Klein van postuur maar in z'n hart was hij een Reus..R.I.P. en sterkte en kracht voor vrouw en kinderen.
 • a.j. Hulst

  6 maanden geleden
  Er is een Rotterdammer dood... King is ons helaas veel te vroeg ontvallen. We zullen jouw inzet, lach en goedheid nooit vergeten Christian. Rust zacht in de armen van de door jou zeer geliefde en geerde Heer. Heel veel sterkte voor de familie Gyan toegewenst en inderdaad: You'll Never Walk Alone! Laten we proberen iets voor de familie Gyan te kunnen doen om hun lijden (financieel) te kunnen verzachten.
 • Freddy Van den Bos

  6 maanden geleden
  Voor altijd in mij Hart.. Rust Zacht ....
 • H. Hauck

  6 maanden geleden
  Rust zacht Christian, je hebt het meer dan verdiend om nu alle rust te krijgen. Na zo'n zwaar leven. We gaan je missen kanjer, je was een mens van grote betekenis en niet alleen voor feyenoord maar zeker voor je vrouw en kinderen. YNWA 🟢⚪🟢
 • Anne-Marie Reijnders

  6 maanden geleden
  Een kopduel winnen van Jan Koller. Jij was je hele leven al in staat tot grootse dingen. Rust zacht Chris, bedankt voor alles!