Volledig scherm
Ruud Vroomans. © PRO SHOTS

Vroomans (48) nieuwe talentenscout bij PSV

PSV heeft Roland Vroomans (48) aangetrokken als nieuw lid voor het scoutingsteam van de club. Hij is de opvolger van de naar Manchester United vertrokken Roy Beukenkamp.

Eindhovenaar Vroomans heeft een brede ervaring als speler, trainer en manager in het betaald voetbal, in binnen- en buitenland. Hij was lang actief bij FC Eindhoven en speelde ook voor Helmond Sport, Fortuna Sittard en NEC.

Vroomans werkte al eerder bij PSV, tussen 2007 en 2009. Destijds was hij coach van onder meer de A1 van de club. Daarna was hij actief in Rusland, Azerbeidzjan, Roda JC en laatstelijk bij Willem II. In augustus vertrok hij in Tilburg, waar hij hoofd scouting was.
 
Vroomans is inmiddels begonnen in zijn nieuwe rol en geeft aan zijn ervaring graag te willen inzetten.,,Ik ben recent benaderd en na een paar gesprekken was het snel rond en kon ik begonnen. In Leipzig heb ik mijn eerste klus voor PSV al gedaan, op een internationaal jeugdtoernooi.''

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement