Steven Berghuis in duel met Daley Blind, binnenkort zijn ploeggenoot?
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Berghuis in duel met Daley Blind, binnenkort zijn ploeggenoot? © Pro Shots / Stanley Gontha

Waarom Ajax per se Steven Berghuis wil losweken bij de aartsrivaal

Ajax is hard op weg Steven Berghuis (29) los te weken bij Feyenoord. De aanvaller geeft de regerend landskampioen meerdere redenen om te winkelen bij de aartsrivaal.

37 reacties

 • Frans Groot

  1 jaar geleden
  Die Arnesen is toch ook een (oud) Ajaxied. Wat een gezeur. Waar gaat dit over?
 • Fokko Broersma

  1 jaar geleden
  Ajax wordt het Bayern Munchen van Nederland. De beste spelers wegkopen bij de concurrenten zodat deze zwakker worden. Kijk maar naar Lewandowski, weggekocht bij Dortmund
 • A Reenen

  1 jaar geleden
  Ajax ziet het alleen als belegging. Lekker goedkoop kopen en duur verkopen. De bonus moet immers ook verdiend worden. Ajax maakt de competitie kapot. En dat doen ze al jaren.
 • Van Den Braak

  1 jaar geleden
  Berghuis , ga lekker met Mark van Bommel mee naar Duitsland ..ik geloof niet dat je goed bij Ajax past in het basis 11tal , en kan je ook niet zo goed stil zitten op de reserve bank + in Duitsland betalen ze je beter dan bij Ajax . Krijg je ook geen gezeik met de aanhangers van de Feyenoord supporters allemaal gezeik en gezanik. Maar als je besluit om toch naar de hoofdstad te gaan … wens ik je heel veel sterkte . Misschien moet je dan maar een tatoeage nemen van WZAWZDB
 • Thomas de Roos

  1 jaar geleden
  @Jan Smit, Ajax houdt het Nederlandse voetbal juist springlevend. Zonder Ajax stelt NL niks voor en elke club in de ED mag ieder seizoen 2x tegen een topclub spelen, wie wil dat nou niet?! PSV is op de goede weg en probeert aan te haken en AZ is ook ieder jaar een leuke tegenstander van formaat. Dus dan kun je zeggen dat je 6 topwedstrijden per jaar speelt. In Europa heeft de rest niets te zoeken maar dat komt niet door Ajax toch? Brilletje af en beetje respect voor Ajax graag (WZAWZDB)