Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Waarom de terugkeer van mondiaal fenomeen Robben de hiërarchie bij Oranje op zijn kop kan zetten

PollArjen Robben gooit de deur naar het EK zelf nog niet dicht. Bondscoach Frank de Boer noemt het ‘op dit moment’ niet aan de orde. Maar hoe realistisch is een rentree van Robben in Oranje überhaupt? De voors en tegens uitgelicht door Oranje-watchers Maarten Wijffels en Sjoerd Mossou.

37 reacties

 • Nagtzaam

  1 maand geleden
  Niet doen.
 • A. Beek

  1 maand geleden
  In plaats van terug te grijpen naar het verleden kun je beter zorgen dat je goede spelers uit het heden hebt. En dan bedoel ik niet van die mekkerende jongetjes, maar echte volwassen voetballers. Misschien kan Robben helpen die uit te zoeken, heb je toch nog een reden om hem mee te nemen, als mental coach.
 • Meijer

  1 maand geleden
  Robben mee? Neem dan ook maar meteen het hele elftal van de wk-finale 2010 mee! ;-)
 • Alinda Jorritsma

  1 maand geleden
  Ik zou hem meenemen. Robben voetbald beter dan de gemiddelde Ajax international. Ze zitten na hun vertrek bij Ajax alleen maar op de bank bij clubs. Ze denken dat ze goed zijn maar dat is schijn....
 • W.J.M. Bennink

  1 maand geleden
  De helft van zijn voetbal bestaan niet gevoetbald ,wegens allerlei blessures. En nou heeft een wedstrijd redelijk gevoetbald moeten we hem in het nl elftal stoppen . Laat die man lekker bij Groningen afbouwen.