Ontzetting bij de PSV’ers Pablo Rosario en aanvoerder Denzel Dumfries als ADO in blessuretijd nog op gelijke hoogte is gekomen door een omhaal van Michiel Kramer.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontzetting bij de PSV’ers Pablo Rosario en aanvoerder Denzel Dumfries als ADO in blessuretijd nog op gelijke hoogte is gekomen door een omhaal van Michiel Kramer. © ANP

Waarom Nederland in 2024 zo hoog mogelijk moet staan op de Europese coëfficiëntenlijst

Ajax en PSV zijn deze week de Nederlandse delegatie in de knock-outfase van de Europa League. PSV, dat zaterdag op miraculeuze wijze niet won van ADO, ‘overwintert’ voor het eerst in vijf jaar. Dat moet snel weer de standaard zijn, op weg naar 2024, als het Europese voetbal drastisch verandert.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Nederland verslaat China in dubbelspel en is door
  Play

  Nederland verslaat China in dubbelspel en is door

 2. Luiten doet mee om winst in Oostenrijk: 'Deze baan ligt mij goed'
  Play

  Luiten doet mee om winst in Oostenrijk: 'Deze baan ligt mij goed'