Het kantoorpersoneel van ADO Den Haag blijft als een hecht team achter de club staan. Uiterst links in de middelste rij staat Jesper van den Bosch. Tim Oosterheert is in die rij de derde van rechts.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kantoorpersoneel van ADO Den Haag blijft als een hecht team achter de club staan. Uiterst links in de middelste rij staat Jesper van den Bosch. Tim Oosterheert is in die rij de derde van rechts. © Laurens Lindhout

Ware clubliefde houdt ADO Den Haag overeind: ‘Maar misschien krijg ik straks geen salaris meer’

Zelfs als ADO Den Haag degradeert of aan de rand van de afrond bungelt, is er nog altijd een team dat gewoon doorbuffelt. Een team waar nooit voor gejuicht wordt en waar niemand ooit over praat of schrijft. De laatste mensen die het kantoor van de Haagse club draaiend houden, doen dat alleen uit clubliefde.  

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    18

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?