Volledig scherm
Aras Özbiliz staat in de basis bij Armenen. © Soccrates

Willem II’er Özbiliz disciplinair geschorst

Aanvaller Aras Özbiliz is door Willem II disciplinair geschorst. De Armeen weigerde zaterdag in te vallen in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-2). Hij mist daarom in ieder geval dinsdag het duel met Heracles Almelo.

Hoe lang Özbiliz buiten de selectie zal worden gehouden, is nog niet duidelijk. In de wedstrijd tegen Heracles ontbreekt ook Freek Heerkens, hij is nog geblesseerd. Kristófer Kristinsson is er eveneens niet bij. Hij gaat niet in op een contractaanbieding en zit daarom vanaf nu bij Onder 19.

Keeper Timon Wellenreuther en middenvelder Pol Llonch kunnen dinsdag wel weer in actie komen. De Duitse doelman werd zaterdag nog vervangen door Michael Woud omdat hij niet helemaal fit was. 

  1. Matthijs de Ligt: Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan
    Samenvatting

    Matthijs de Ligt: Ik zag het niet aankomen dat ik wissel zou staan

    Zijn ploeggenoot Paulo Dybala stormde woest richting spelersbus, na negentig minuten op de bank tegen Parma. De Argentijnse aanvaller deed geen enkele moeite zijn teleurstelling te verbergen, na bijna de hele tweede helft te hebben warmgelopen. Matthijs de Ligt nam wél de tijd voor de Nederlandse pers én de tientallen fans bij de spelersbus van Juventus, ondanks zijn teleurstelling over een reservebeurt van negentig minuten.