Volledig scherm
© ANP Pro Shots

WK-gangers Dolberg en Tagliafico terug bij Ajax

De WK-gangers Kasper Dolberg (Denemarken) en Nico Tagliafico (Argentinië) hebben vandaag voor het eerst weer meegetraind bij Ajax. Alleen de Deen Lasse Schöne en de Servische aanwinst Dusan Tadic ontbreken nog. Zij krijgen nog iets langer rust van de Amsterdamse staf.

Ajax speelt morgenavond in het Olympisch Stadion een oefenwedstrijd tegen Anderlecht. Een dag later vertrekt de Amsterdamse selectie naar Engeland voor het tweede trainingskamp in het voorseizoen.

In Engeland speelt Ajax op 19 juli twee oefenwedstrijden, tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall FC. Dat tweeluik is de laatste test voor het eerste duel met Sturm Graz op 25 juli in de Johan Cruijff Arena in de tweede voorronde van de Champions League.

  1. Willem van Hanegem-special

    Willem van Hanegem-special

    Feyenoord-legende Willem van Hanegem wordt woensdag 75 jaar. AD Sportwereld viert dat met een schitterende special over de Kromme. Daarin onder meer een persoonlijke verhaal van verslaggever Sjoerd Mossou, een dubbelinterview tussen Willem van Hanegem en Johan Neeskens, herinneringen van onder anderen Hugo Borst en Henk Fraser, een uitgebreide terugblik op de Europa Cup-I-finale van 1970, uiteraard een groot interview met de jarige job zelf en veel en veel meer.