Woede over aanval Feyenoordhooligans op Duitse clubleiding: ‘De politie vond zelfs een mes’

Conference League / videoDe politie staat op scherp in aanloop naar de wedstrijd tussen Feyenoord en Union Berlin. De Rotterdammers spelen donderdagavond in de Kuip tegen de Duitsers, die duizenden fans zullen meenemen. Vannacht ging het al mis toen Feyenoordsupporters leden van de Duitse clubleiding in een restaurant aanvielen. ‘Het had veel erger kunnen aflopen’.

32 reacties

 • Deelder

  2 maanden geleden
  waarom niet gewoon per direct met rubberen kogels schieten? lijkt me een heel goed idee!
 • Rob Magereij

  2 maanden geleden
  Ik word doodziek van die zogenaamde Feyenoord supporters,die elke keer mijn club weer benadelen door de meest idiote dingen te doen.Deze gestoorde hooligans begrijpen niet,dat Feyenoord door hun een zeer slechte naam in Europa heeft gekregen en dat het Feyenoord ook heel veel geld kost.Ik hoop,dat deze mafketels keihard gestraft worden en nooit meer in een stadion mogen komen.Ik heb al 55 jaar een seizoenkaart en steun mijn Feyenoord door dik en dun.
 • Lianne Kraaijenbrink

  2 maanden geleden
  Altijd agressie met die supporters,voor straf 5 jaar niet meer in de buurt van stadions komen
 • Ria Lugt

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat ze allemaal opgepakt worden, Voor straf opsluiten tijdens de wedstrijd en een levenslang stadion verbod.
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Dit plaatst de gewone Nederlandse voetbal fan in een vals beeld. Het moet toch voor de politie mogelijk zijn dit zich supporter noemde tuig van de richel op te sporen.
 1. Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstelling voor het Nederlandse trainersgilde
  PREMIUM

  Het ontslag van John van den Brom is opnieuw een teleurstel­ling voor het Nederland­se trainers­gil­de

  Het bericht dat Racing Genk maandagmiddag afscheid heeft genomen van John van den Brom kwam verre van als een verrassing. Want dat er voor Van den Brom weinig toekomst meer was bij RC Genk, zijn tweede Belgische club uit zijn loopbaan, leek al een tijdje het geval. Vorig seizoen won hij er nog wel de beker en verzamelde hij evenveel punten als kampioen Club Brugge. Zijn krediet was echter al even op.