Zelden pakte Louis van Gaal een speler zo openlijk aan als nu bij Georginio Wijnaldum

Met videoIn een ongekend scherp, soms haast venijnig betoog was bondscoach Louis van Gaal maandag kritisch op zijn vice-aanvoerder Georginio Wijnaldum. ,,Hij heeft gewoon niet geleverd.’’ Maar wat schuilt er achter die openbare tuchtiging?

11 reacties

 • bjorn Roos

  3 maanden geleden
  lol.. waarom die dan uit mexico een speler meeneemt.. Dramatische keuze aangezien er betere jongens rond lopen. Nja, ga toch niet kijken.. hoop alleen dat er bij het volgende event een coach zit die weet wat die doet. Gini is logisch, zonde dat hij voor het geld heeft gekozen.
 • Cor Bindels

  3 maanden geleden
  Waarom Til van Feijenoord, deze speler heeft teveel overtredingen nodig. Ik zou hem zeker niet mee nemen, sorry Meneer van Gaal.
 • Frenklin van Dartel

  3 maanden geleden
  Georginio niet door van Gaal gekozen omdat van Gaal een geheel andere mening heeft. Hij haalt er een speler bij die in Mexico nog geen deuk in een pakje boter kan maken mede door Blind die al overal gefaald heeft. IK noem dit een Kolere streek van de zogenaamde mister van Gaal om zijn reserveaanvoerder zo in de zeik te zetten in het openbaar. IK gun ze alles en zeker de spelers en hopen dat ze veel bereiken maar van Gaal gun ik niets met zijn kapsones kop.
 • Timothy van der Meer

  3 maanden geleden
  Wijnaldum heeft gekozen voor het grote geld en daar betaald hij nu de rekening voor. Speelt bijna nooit of zeer matig.
 • Cornelis Woester

  3 maanden geleden
  Mooi dan kan Til naar PSG en nemen wij bij Feyenoord wel genoegen met Wijnaldum.