Hakim Ziyech.
Volledig scherm
Hakim Ziyech. © BSR Agency

Ziyech en Dest vallen in de prijzen bij Ajax, Varela vertrekt

Hakim Ziyech en Sergiño Dest zijn bij Ajax in de prijzen gevallen. Ziyech, die vertrekt naar Chelsea, werd voor de derde keer verkozen tot beste speler van het seizoen. Dest werd verkozen tot grootste talent bij Ajax.

 1. Van der Sar over begeerde Ajacieden: ‘Er komt geen korting van 50 procent’

  Van der Sar over begeerde Ajacieden: ‘Er komt geen korting van 50 procent’

  Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax heeft in een interview met het persbureau Reuters duidelijk gemaakt dat zijn club niet van plan is om deze zomer spelers in de uitverkoop te doen. De oud-doelman geeft toe dat zijn organisatie hard wordt geraakt door de financiële gevolgen van de coronacrisis, maar dat zal er volgens hem niet toe leiden dat Ajax op de transfermarkt genoegen gaat nemen met flink lagere afkoopsommen.
 2. KNVB schrapt competities in amateurvoetbal na besluit kabinet

  KNVB schrapt competi­ties in amateur­voet­bal na besluit kabinet

  De competities in het amateurvoetbal voor senioren liggen er definitief uit. Dat heeft de KNVB vandaag besloten nadat het kabinet gisteren de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus grotendeels verlengde. Het besluit geldt voor de seniorencompetities veldvoetbal in de categorie A (eerste elftallen in de Tweede Divisie tot en met Vijfde Klasse). Voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties open.
 1. Verstappen: 'hoop dat we het Mercedes moeilijk kunnen maken'

  Verstappen: 'hoop dat we het Mercedes moeilijk kunnen maken'

 2. Manchester City zet indrukwekkende reeks voort in Champions League
  Play

  Manchester City zet indrukwek­ken­de reeks voort in Champions League