Bij de vrijdagmiddagborrel mochten elk uur twee ouderstellen langskomen. Aan beide kanten van het traliehek stond een tafel. Een drankje voor de ouders, kinderchampagne voor de jongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de vrijdagmiddagborrel mochten elk uur twee ouderstellen langskomen. Aan beide kanten van het traliehek stond een tafel. Een drankje voor de ouders, kinderchampagne voor de jongeren. © Arie Kievit

Als je je kind door het hek heen zelfs geen aai over de bol mag geven

Bij zorginstellingen voor mensen met een beperking mogen al weken geen bezoekers komen. Vaak ook familie niet. De Stichting Pim in Dorst trekt alles uit de kast om de pijn te verlichten. Van digitaal voorlezen tot een vrijmibo.

 1. Israël doodt Hamas-commandant, Palestijnse ministerie: negen kinderen omgekomen
  raketaanvallen

  Israël doodt Ha­mas-commandant, Palestijn­se ministerie: negen kinderen omgekomen

  Het geweld in Jeruzalem en de Gazastrook escaleert. Dagenlange protesten van Palestijnen tegen de uitzetting van gezinnen om plaats te maken voor Joodse kolonisten zijn uitgelopen op raketaanvallen tussen Israël en de Gazastrook. Israël laat weten drie leden van de Palestijnse Hamasbeweging, die de Gazastrook controleert, te hebben gedood. Volgens Hamas is één van hun commandanten om het leven gekomen.
 1. 'Interview Rutte was niet goed. Een mislukte interventie'
  Play

  'Interview Rutte was niet goed. Een mislukte interven­tie'

 2. Aangename temperaturen, maar wel veel buien
  Play

  Aangename temperatu­ren, maar wel veel buien