Volledig scherm
Het bestelbusje dat van achteren werd aangereden © 112mediautrecht

Auto rijdt busje aan, bestuurder vlucht

Een personenauto heeft vrijdag kort voor middernacht in de Utrechtse wijk Overvecht een bestelbusje van achteren aangereden. Dat gebeurde bij een wegversmalling op de Tigrisdreef.

De nog onbekende bestuurder van de personenauto hield het meteen daarna voor gezien en sloeg op de vlucht. Een opgeroepen ambulancemedewerker controleerde de bestuurder van de bestelbus. Die raakte echter niet gewond en kwam met de schrik vrij. Vanwege het ongeluk was de weg een tijd lang volledig afgesloten. 

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een berger weggesleept. De politie is op zoek naar de bestuurder van de personenauto.

Volledig scherm
Ook de personenauto raakte zwaar beschadigd. © 112mediautrecht
  1. Een cv is persoonlijk, bevat een foto én is het begin van een goed gesprek
    PREMIUM

    Een cv is persoon­lijk, bevat een foto én is het begin van een goed gesprek

    In deze tijden van LinkedIn en video-solliciteren is een cv méér dan een opsomming van relevante werkervaring en wat personalia. Een cv is méér dan een opsomming van relevante werkervaring en wat personalia. Natuurlijk moet dat er Ja, dat is het nog steeds en dat zal voorlopig ook niet veranderen. Maar een cv is méér dan dat en zelfs in tijden van LinkedIn en video-solliciteren nog altijd belangrijk.