EPA
Volledig scherm
© EPA

Brussel plat na dodelijke aanslagen

Na bloedige aanslagen op de luchthaven van Brussel en mogelijk op de metro elders in de stad hebben de autoriteiten dinsdag het openbaar vervoer helemaal stilgelegd. Ze hebben iedereen gevraagd zich niet meer te verplaatsen en niet meer te telefoneren. De omgeving van het regeringscentrum en het parlement aan de Wetstraat wordt ontruimd, meldde persbureau Belga.

 1. Teruglezen: België in rouw na aanslagen in Brussel

  Teruglezen: België in rouw na aanslagen in Brussel

  Bij twee bloedige aanslagen in Brussel zijn dinsdagochtend zeker 30 doden gevallen en meer dan 200 mensen gewond geraakt. Één Nederlander raakte lichtgewond. De aanslagen vonden plaats op de luchthaven Zaventem en de metro in Maalbeek. De politie maakt nog jacht op een verdachte die is vastgelegd in een witte jas. Ondertussen worden er in België en Nederland massaal veiligheidsmaatregelen getroffen. (Het kan even duren voordat het liveblog laadt.)
 2. Nederlandse Sabrina Starke straalt tussen wereldsterren in video Cyndi Lauper: ‘Bizar’
  video

  Nederland­se Sabrina Starke straalt tussen wereldster­ren in video Cyndi Lauper: ‘Bizar’

  De Nederlandse zangeres Sabrina Starke (42) was vanochtend met stomheid geslagen toen bleek dat Cyndi Lauper haar heeft opgenomen in een nieuwe video. De Amerikaanse ster viert het 35-jarig jubileum van haar hit True colors met een mash-up, waarin te zien is hoe de ene na de andere wereldster het lied ooit coverde. Tussen Jennifer Lopez, Miley Cyrus en Phil Collins komt ook Sabrina voorbij.