Corné Sparidaens
Volledig scherm
PREMIUM
© Corné Sparidaens

'De vrolijke Nick is na aanval vier rottweilers verdwenen'

InterviewDe 2-jarige Nick raakt zwaargewond als hij eind augustus wordt aangevallen door vier rottweilers. Gisteren is hij voor de achtste keer geopereerd. Zijn ouders Dennie en Bianca hopen dat hij er ooit helemaal bovenop komt. ,,De vrolijke Nick is verdwenen.''

 1. Vrouw van in Spanje ontvoerde Nederlander (33) wanhoop nabij: ‘Wij hebben géén vijanden’

  Vrouw van in Spanje ontvoerde Nederlan­der (33) wanhoop nabij: ‘Wij hebben géén vijanden’

  De Nederlands-Marokkaanse makelaar die in de zomer van 2020 werd ontvoerd in de Spaanse badplaats Marbella, werd niet bedreigd en had ook geen conflicten in het criminele circuit. Dat zegt zijn Spaanse advocaat tegen deze site. Daarmee schetst hij een totaal ander scenario dan de Spaanse politie, die vermoedt dat er sprake is van een afrekening in het criminele circuit. Voor de gouden tip looft de radeloze familie een megabedrag van 100.000 euro uit.
 2. Michel ging broodjes halen maar keerde nooit terug: ‘Ik zei nog: duurt lang hè, voor oma terug is’
  PREMIUM
  SCHIETPARTIJ ZWIJNDRECHT

  Michel ging broodjes halen maar keerde nooit terug: ‘Ik zei nog: duurt lang hè, voor oma terug is’

  Wat een alledaags rondje boodschappen moest worden, eindigde in een ongekende tragedie. De 66-jarige Michel stierf vorige week bij het schietdrama op een parkeerterrein bij een winkelcentrum in Zwijndrecht. Haar dochter Anneke (38) raakte zwaargewond. Ze hadden elkaar na jaren van verbroken contact eindelijk weer in de armen gesloten. ,,Ze is letterlijk voor haar dochter gestorven.”