Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Definitief rotte tanden en gele huid op Nederlandse sigarettenpakjes

Er komen definitief afschrikkende afbeeldingen op sigarettenpakjes in Nederland. De Eerste Kamer stemde dinsdag in met een verandering van de Tabakswet. Dat betekent ook dat minderjarigen geen e-sigaretten meer mogen gebruiken, mentholsigaretten vanaf 2020 in de ban gaan en de vanillevariant direct verboden wordt.

 1. Liefdevolle bruiloftsvideo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmerrie’
  PREMIUM
  VIDEO

  Liefdevol­le bruilofts­vi­deo wordt verslag van chaos in Beiroet: ‘Onze droomplek werd nachtmer­rie’

  Wat de mooiste dag van haar leven had moeten zijn, eindigde gisteravond in een ramp van ongekende omvang. Door een gigantische explosie in de haven van de Libanese hoofdstad Beiroet moest kersverse bruid Israa Seblina rennen voor haar leven. Haar bruidsfotograaf legde de angstaanjagende beelden vast die nu de hele wereld overgaan. ,,Onze droomplek veranderde binnen enkele seconden in een spookstad vol bloedende mensen. Het was een nachtmerrie”, laat de 29-jarige Amerikaanse aan deze site weten.
 2. Wonen in een voormalige kerk? ‘Zo'n appartement is geen allemansvriend’

  Wonen in een voormalige kerk? ‘Zo'n apparte­ment is geen allemans­vriend’

  De huizenmarkt zit nog steeds in de lift. Kopers vallen over elkaar heen om een mooi huis te pakken te krijgen. Toch zijn er op de woningmarkt altijd huizen of appartementen die wat langer te koop staan, hoe uniek ze ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan het appartement in de voormalige Theresiakerk in Tilburg. ,,De woning moet echt bij je passen”, legt makelaar Floor Appels uit. ,,Het moet je zitten als een jas.”