Dit is de nieuwe wereld van Lili en Howick

videoDe rechter besloot vrijdagavond laat dat Lili en Howick toch naar Armenië moeten. Waar komen ze bij uitzetting terecht? Een tocht door hoofdstad Jerevan.

'Nederland is niet het enige goede land op aarde, hoor'', zegt Mira Antonyan. Ze glimlacht er bij, wil niet onvriendelijk overkomen. ,,Kijk, ik ben nog nooit in uw land geweest. Het is er vast fijn. Maar hier is het óók goed. Ik reis veel, maar ik ga altijd graag weer naar huis. Armenië is een veilig land, heel veel mensen leven hier een prima leven. En die kans hebben Lili en Howick ook.''

  1. Vredespaleis wil uniek pact tussen wereldreligies

    Vredespa­leis wil uniek pact tussen wereldreli­gies

    Het Vredespaleis in Den Haag werkt aan een historisch vriendschapsverdrag tussen de belangrijkste wereldreligies. Het is de bedoeling dat de religieuze wereldleiders als de paus, groot-moefti en dalai lama, in juni 2020 naar het Vredespaleis komen om de zogeheten 'declaration of friendship' te ondertekenen, kondigden The Carnegie Foundation en Elijah Interfaith Institute vandaag aan. Die organisaties werken aan het bevorderen van de wereldvrede.