Volledig scherm
© Fotomontage: RTVNH, Foto: ANP

Dit kun je nog allemaal doen met je V&D-cadeaukaart

Nu de doorstart van V&D definitief van de baan is, zijn de cadeaukaarten van het failliete warenhuis niet meer inwisselbaar. Toch zijn er een hoop dingen die je nog kunt doen met het zwarte plastic pasje. RTV Noord-Holland zet het op een rij:

1. Naar het theater
Wie vanavond of morgen naar een voorstelling van de cabaretier Pieter Jouke wil, kan zijn of haar V&D-kaart gebruiken voor een tweede gratis kaartje. De actie is vandaag nog geldig.

2. Gratis rijles volgen
Een rijschool in IJmuiden geeft in ruil voor een V&D-cadeaukaart een rijles weg. Enige voorwaarde is wel dat je niet al ergens anders aan rijlessen bent begonnen.

Ja, daar zit je dan met je V&D cadeaukaart...niks nieuwe broek, geen nieuwe PlayStation spelletjes. Waardeloos geworden....

Geplaatst door BOS Driver Acdemy op  maandag 4 januari 2016

3. Een telefoonhouder maken
Maak met je V&D-kaart een einde aan omvallende smartphones. In een paar eenvoudige stappen verander je de waardeloze pas in een handige telefoonhouder.

4. Nooit meer losse snoertjes
Je kent het wel: de oordopjes van je smartphone raken continue in de knoop. Gelukkig is daar de V&D-kaart, die eenvoudig om te bouwen is tot een oortjeshouder.

5. Maak een blitse sleutelhanger
Een mooie sleutelhanger misstaat nooit! Met een paar knipjes en een gaatje heb je voor je het weet een prachtige V&D-sleutelhanger.

6. Altijd een krabber op zak 
Brrrr! Buiten vriest het sinds kort weer. Niets vervelender dan 's ochtends ruiten te moeten krabben, zeker als er geen ruitenkrabber in de buurt is. Gelukkig is de V&D-giftcard scherp genoeg om de voorruit binnen no-time te ontdoen van ijs.

7. Muziek!
Speel je gitaar en ben je vaak je plectrum kwijt? Dan kan een waardeloze V&D-pas je redding zijn! Tip: koop wel een speciale plectrumknipper, dat scheelt een hoop werk.

  1. Ervaringsdeskundigen Jeske en Tess maken survivalgids voor thuiszitters
    Video

    Ervarings­des­kun­di­gen Jeske en Tess maken survival­gids voor thuiszit­ters

    De twee vriendinnen Jeske Troost en Tess Janssen zijn twee zelfbenoemde ‘professionele thuiszitters'. Jeske kampt met een zeldzame ziekte waardoor haar botten sneller breken en Tess zat lange tijd thuis na twee opeenvolgende ongelukken. Ze maakten een survivalgids om de lastige quarantaine-periode vanwege het coronavirus thuis goed door te komen. ,,Als iemand weet hoe dat moet, dan zijn wij dat wel.’’