Duizenden mensen op de been voor woonprotest in Amsterdam, organisatie ‘overrompeld’

VideoHet Westerpark in Amsterdam is volgestroomd met demonstranten die het gehad hebben met het tekort aan betaalbare huizen in Nederland. De organisatie laat de menigte weten ‘overrompeld’ te zijn door de grote opkomst voor het woonprotest. 

17 reacties

 • Norbert Schooten

  4 maanden geleden
  J. Diepeveen, we mogen dankbaar zijn voor Rutte, waarom denk je dat het merendeel van de bevolking op hem heeft gestemd? En mijn stem zal hij direct weer krijgen.
 • J Diepeveen

  4 maanden geleden
  Komt door 10 jaar wanbeleid van kabinet Rutte.
 • I Velde

  4 maanden geleden
  Stem dan ook niet op rechts als je nornaal wilt wonen. Zulk dom volk om massaal decennia rechts te stemmen op zakkenvullers en witte bevoorrechte haves die een ander niks gunnen. En dan achteraf klagen. Wat had je dan gedacht?
 • van Wasltijn

  4 maanden geleden
  Leo, "huisjesmelkers zijn niet het probleem." Zoek even naar beschikbare huizen in Amsterdam vanaf een half miljoen euro. En zoek dan ook tot 200.000 euro. Dat is mede door de huisjesmelkers. Het gaat met name om betaalbaarheid van koophuizen en beschikbaarheid van sociale huur.
 • Adriaans

  4 maanden geleden
  Woonbeleid moet men los laten. Heb je een stukje grond dan mag je er op bouwen. Ongeacht waar dat is. Nu is het zo dat bouwgrond altijd eerst naar de gemeente gaat want die moet er aan verdienen. Daarna de bouwer. En dan de makelaar. Heb al jaren een mooi stukje grond in het buitengebied maar mag daar nog niet eens mijn caravan stallen. Terwijl ik daar geheel zelf voorzienend zou kunnen wonen. Maar ja dat mag niet want dat leverd niks op voor de gemeente en provincie en rijk.