De boulevard in El Arenal op Palma de Mallorca. In het uitgaansgebied van de badplaats vond een geweldsincident plaats waarbij een 27-jarige man uit Waddinxveen tegen het hoofd werd geschopt en later overleed.
Volledig scherm
De boulevard in El Arenal op Palma de Mallorca. In het uitgaansgebied van de badplaats vond een geweldsincident plaats waarbij een 27-jarige man uit Waddinxveen tegen het hoofd werd geschopt en later overleed. © ANP

Gemist? Opnieuw twee tieners opgepakt na fatale mishandeling Mallorca en mogelijk alleen naar nachtclub na vaccinatie

Het kabinet zet de deur op een kier voor ‘het Berlijnse model’, waarbij alleen gevaccineerde  personen welkom zijn in bijvoorbeeld het nachtleven. En de politie heeft vanochtend twee nieuwe verdachten aangehouden in het onderzoek naar het uitgaansgeweld op 14 juli op Mallorca. Dit zijn de belangrijkste nieuwsonderwerpen van woensdag 15 september. 

1 reactie

 • JOHN MULDER

  1 maand geleden
  John Mulder Het meest ergerlijke vind ik dat die vrienden uit de vriendengroep niet gewoon zelf zich aangeven. Ik mag hopen dat het zich stil houden voor de rechter strafverhogend werkt. Gewoon een verdubbeling van de straf. Ook als voorbeeld naar anderen.
 1. Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden
  video

  Vader Patrick (42) van Hotter than my daughter kort na opnames overleden

  De 42-jarige vader Patrick Visser uit Roermond heeft zijn laatste wens in vervulling zien gaan in een unieke aflevering van Hotter than my daughter. Tijdens de opnameperiode kreeg hij te horen dat hij terminale kanker had, maar voor zijn gezin liet hij de make-over tóch doorgaan. Kort daarna overleed Patrick, die een vrouw en vier kinderen achterlaat. ,,Wat er ook gebeurt, onze positiviteit zal niet kapotgaan.’’