De Poort van Noord in Rotterdam-Crooswijk, waar de Rotte de stad instroomt. Het riviertje gaat onder de rijksweg A20 en het spoor door.
Volledig scherm
De Poort van Noord in Rotterdam-Crooswijk, waar de Rotte de stad instroomt. Het riviertje gaat onder de rijksweg A20 en het spoor door. © William Ista

Ideeën zijn welkom: ‘Maak de Rotte beter zichtbaar bij de Poort van Noord’

De Poort van Noord, dat is de plek waar de Rotte bij Rotterdam-Crooswijk de stad instroomt, kan wel een oppepper gebruiken. Ideeën om het riviertje beter zichtbaar te maken, kunnen tot eind van dit jaar worden ingediend.

 1. Benny (34) door vriend in coma geslagen tijdens huwelijksfeest: ‘Leven totaal veranderd’
  PREMIUM

  Benny (34) door vriend in coma geslagen tijdens huwelijks­feest: ‘Leven totaal veranderd’

  Wat een gezellig huwelijksfeest moest worden, draaide voor Benny Rasschaert (34) uit het Vlaamse Merelbeke uit op een ware nachtmerrie die maar niet dreigt te stoppen. Zijn vriend M.H. (35) deelde op het dansfeest in Gent plots een vuistslag uit aan Benny, waarbij het slachtoffer slecht op zijn hoofd terechtkwam. Gevolg: maandenlange coma en blijvende hersenschade. Woensdag werd de zaak behandeld bij de rechtbank. ,,Hij zocht ondertussen toenadering, maar daar is het nu te laat voor”, klinkt het bij Benny.
 1. Door corona geen plek voor Rowans operatie: 'Hij heeft ook rechten'
  Play

  Door corona geen plek voor Rowans operatie: 'Hij heeft ook rechten'

 2. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'