Volledig scherm
Martin Fitzmaurice. © PRO SHOTS

Legendarische mastercaller Fitzmaurice overleden

Martin Fitzmaurice is donderdag overleden. De legendarische mastercaller, die vooral faam verwierf in het darts, is 75 jaar geworden.

Fitzmaurice, bijgenaamd The Legend, werd vooral bekend omdat hij partijen altijd begon met de woorden Are you ready? Ladies and Gentlemen... Let's... Play.... Darts!

Fitzmaurice stopte in 2013 als mastercaller bij het darts. De 72-jarge 'voice of darts' raakte destijds in opspraak door een racistische grap bij een landenwedstrijd tussen Schotland en Engeland.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Demonstratie anti-Zwarte Piet in Tilburg gestaakt,  tientallen pro-demonstranten opgepakt
    video

    Demonstra­tie an­ti-Zwar­te Piet in Tilburg gestaakt, tientallen pro-demonstran­ten opgepakt

    In Tilburg heeft de politie zondag tientallen arrestaties verricht rondom rondom de intocht van Sinterklaas in de Brabantse stad. Het gaat om een groep van zo'n vijftig personen die zich keerden tegen de anti-Zwarte Piet-actievoerders. De aanhouding ging niet zonder slag of stoot: er vielen wat klappen tussen de agenten en demonstranten. Ook werd er vuurwerk afgestoken. De mensen die zijn opgepakt, zijn in een touringcar gezet en naar het politiebureau gebracht.