Lintjesregen! Claudia krijgt er een, en veel onbekende, maar belangrijke Nederlanders ook

VIDEOCabaretière Claudia de Breij, Yoko Ono- en John Lennon-fotograaf Govert de Roos, maar ook een vrouw van maar liefst 110  jaar oud en een man met een spierziekte: ze krijgen allemaal een lintje. Samen met de andere gedecoreerden laten ze zien wat er allemaal goed gaat in Nederland, en hoe mensen zelfs als het tegenzit het verschil kunnen maken in levens van anderen. 

9 reacties

 • Astrid Beek

  7 maanden geleden
  @Dick Van: "..... Maar daarnaast is er nog veel werk dat ze verricht voor goede doelen, tegen eenzaamheid voor ouderen, voor (zieke) kinderen ook. En dan nog haar betrokkenheid bij de LHBTIQ+-gemeenschap in Nederland." Het waarom staat gewoon in het artikel hoor.
 • Anoniem

  7 maanden geleden
  wortmann (niet publiceren) We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken. De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren.
 • Dick van Dijk

  7 maanden geleden
  Kan iemand mij uitleggen waarom Claudia de Breij een lintje krijgt? Volgens mij doet ze gewoon haar werk net als héél veel Nederlanders
 • Peter van den Berg

  7 maanden geleden
  Iedereen op de I.C. door heel nederland.
 • rob spaans

  7 maanden geleden
  @wouter van gestel Dat is zeker zo dat iedere veteraan een lintje krijgt. Ik heb en over de gewonde jongens. Die de rest van hun leven betalen voor de vrijheid van anderen. Zet die eens op konings dag in het zonnetje. Denk wel dat ze het verdienen. P.S. ik ben zelf ook vet.