Volledig scherm
PREMIUM
Geert Wilders. © ANP

'Moslims, bevrijd uzelf en verlaat de islam'

opinieGeert Wilders, fractievoorzitter van de Partij voor de Vrijheid in de Tweede Kamer, roept moslims op de islam te verlaten. 'Geef de imams het nakijken, daar wordt iedereen beter van.'

Quote

Ik herinner me ook de beklemmen­de islamiti­sche cultuur van angst, onderdruk­king en apathie

Een recente undercoverreportage van de Deense televisie zorgde bij velen voor een schok. Het legde pijnlijk bloot hoe imams, die een gematigde taal spreken wanneer ze met westerlingen praten, een heel ander geluid laten horen aan moslims in de moskee. Hier toont de islam zijn ware gezicht: wreed, barbaars, mensonterend.

  1. Tien tips voor vrouwelijke ondernemers van girlboss Britt Van Namen

    Tien tips voor vrouwelij­ke onderne­mers van girlboss Britt Van Namen

    Ze is amper 30 jaar oud maar runt al sinds 2014 haar eigen ontwerpbureau. Interieurarchitecte Britt Van Namen is een zogenaamde girlboss die ook graag andere vrouwen wil overtuigen om eigen baas te worden. ,,Ik ben er zeker van dat als de verhalen van vrouwelijke ondernemers vaker in de kijker worden gezet veel meer vrouwen geïnspireerd raken om te ondernemen.” Ze geeft daarom tien tips aan de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws.
  2. Afgeluisterde MH17-gesprekken reiken tot in Kremlin

    Afgeluis­ter­de MH17-gesprekken reiken tot in Kremlin

    De afgeluisterde telefoongesprekken die vanmiddag door het MH17-onderzoeksteam naar buiten zijn gebracht, lijken op directe betrokkenheid van het Kremlin te duiden bij wapenleveranties aan de pro-Russische rebellen in Oekraïne. In een van de gesprekken die het Joint Investigation Team (JIT) vanmiddag afspeelde, is Vladislav Soerkov te horen: hij was twee jaar vice-premier van Rusland en is nog steeds een adviseur van president Poetin.